Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

TÓALMÁSI CSÍPŐSKOLBÁSZ

TÓALMÁSI CSÍPŐSKOLBÁSZ
3 390 Ft

A Tóalmási csípőskolbász egy tradicionális családi receptúra alapján készített félszáraz, hagyományos érlelésű, kőfüstölőben füstölt csípőskolbász, amely sertéshúst, sertésszalonnát, őrölt magyar csemege és csípős fűszerpaprikát, fokhagymát, pácsót, köménymagot és őrölt feketeborsot tartalmaz. Tartósítása természetes bükkfafüsttel történik, hideg füstöléssel.


A kolbász kellemesen csípős, jól szeletelhető és körülbelül 30 mm átmérőjű sertésvékonybélbe töltött, illetve körülbelül 30 cm hosszúra pározott formában készítjük.


A termék készítése során nem használunk fel semmilyen színező, érlelésgyorsító, állományjavító vagy egyéb adalékanyagokat.

Tulajdonságok:

tradicionális, kellemesen csípős, félszáraz, hagyományos érlelésű, kőfüstölőben füstölt szárazkolbász

Összetevők:

sertéshús, sertésszalonna, őrölt magyar csemege- és csípős fűszerpaprika, fokhagyma, pácsó, köménymag, őrölt feketebors

Minőségét megőrzi:

a csomagoláson jelzett időpontig (45 nap)

Kiszerelés:

páronként csomagolva

egy pár kolbász súlya: 35–45 dkg

Szállítási és tárolási hőmérséklet: 

száraz, hűvös helyen, hűtést nem igényel